European patent
 

WINLIFT-TEKNOLOGIN

Liften WinLift är en effektiv lösning som använder ny och innovativ teknologi för att lyfta och sänka olika byggnadstillbehör och material vid nybyggnation och renovering. Med WinLift lyfter du snabbt och enkelt t.ex. dörrar och fönster. WinLift kan också användas för att lyfta andra produkter, som t.ex. balkongräcken eller inglasningar.

EFFEKTIV

Liften tar så lite som en timme att installera och gör att arbetet på byggarbetsplatsen går snabbare och effektivare.

 

WinLifts innovativa teknologi gör den betydligt snabbare (lyfthastighet 10–66 m/min) och tystare än traditionella liftar. Liftens omfattande rörelsebana gör att den kan sänkas ner på marken, vilket gör att man slipper använda ramper eller transportera material till pallen för hand. Det underlättar lastning och snabbar upp hela processen avsevärt jämfört med det traditionella sättet. Med WinLift transporterar du enkelt den nya produkten upp och den gamla produkten och skräpet ner.

ENKEL

WinLift är enkel att installera. Föreställ dig en lift som du kan montera och använda utan särskilda kranar eller skyddskonstruktioner. Det frigör mängder av värdefull arbetstid som du istället kan lägga på det som är viktigast, dvs. att installera produkter som t.ex. fönster.

 

Eftersom WinLift är så liten är den också lätt att transportera. Den får enkelt plats i en skåpbil eller på en släpvagn och kan vid behov tas isär i ännu mindre delar.

 

Två trådlösa handkontroller gör liften enkel att använda.

 

MILJÖVÄNLIG

WinLift är också ett mycket miljövänligare alternativ än en traditionell lift. Tack vare liften sparar du pengar och skonar naturen eftersom du inte behöver transportera särskilda kranar till byggarbetsplatsen.

 

WinLift förbrukar också bara en bråkdel av den ström som en traditionell klätterplattform eller saxlift förbrukar vid användning.

Lyfthastighet:

8-66 m/min

Liften kan installeras i fönsteröppningar av olika storlekar samt på balkonger.

Liften kan fällas ihop för transport och vid behov även tas isär.

 

SAMARBETSPARTNER

 

MER INFORMATION

VÅR HISTORIA

För att lyfta fönster på en byggarbetsplats har det alltid krävts massiva skyddsområden samt installation av särskilda klätterplattformar och saxliftar samt ställningar. Den i sig rätt så enkla åtgärden kräver mycket förberedelse, för att inte tala om reparationerna som måste göras på gårdar och byggnader efter själva arbetet.

 

Behovet av ett mer kostnadseffektivt, snabbare och enklare sätt har funnits länge och därför ville vi utveckla en lösning med hjälp av WinLift.

VÅR MISSION

Vår mission är att revolutionera fönsterbytesprocessen med hjälp av WinLift. Vårt mål är att göra fönsterinstallation så säkert som möjligt under alla förhållanden. Vi vill även göra processen så kundvänlig som möjligt och minimera miljöbelastningen. Allt detta är endast möjligt med hjälp av WinLift.

 

Vår vision är att vidareutveckla vår utrustning ytterligare, lansera ny innovativ utrustning och göra de dagliga processerna på byggarbetsplatser och i andra branscher ännu enklare så att man istället kan lägga den värdefulla tiden på det som är viktigast.

VÅR TEKNOLOGI

WinLift konstrueras och tillverkas i Finland. Våra motorer kommer från Europa och vi använder endast testade och högkvalitativa komponenter i tillverkningen.

 

WinLift är en unik produkt. Den är gjord för att hålla, men är samtidigt lätt så att den är så enkel som möjligt att flytta, installera och använda.

 

Eftersom varje byggarbetsplats har sina egna utmaningar har WinLift utrustats med en mängd olika justerintervaller. Det gör att WinLift kan installeras i fönsteröppningar av olika storlekar och balkonger.

KONTAKTA OSS

tomi.kauppinen@vinser.fi

FO-nummer: 2758506-1

Vi serverar på finska och på engelska

Puh. +358(0) 400 408734

Matinkatu 4

20810 Turku

 
 
vinser-logo.jpg
LÄNKAR
KONTAKTUPPGIFTER
SOCIALA MEDIER

Vinser Oy

tomi.kauppinen@vinser.fi

FO-nummer: 2758506-1

Tel: +358 400 408734

Matinkatu 4

20810 Turku

Finland

  • Facebook
  • Instagram